210 4910550

Κεραμικό υπέρυθρο θερμαντικό Estia

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Κεραμικό υπέρυθρο θερμαντικό Estia για εσωτερικούς χώρους μέχρι 32 τ.μ.
SKU: Estia

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1 - 3 εργάσιμες ημέρες.

Από: 250,00 €

* Υποχρεωτικά πεδία

Από: 250,00 €

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Το θερμαντικό Estia είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τον σύγχρονο σχεδιασμό χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση για την θέρμανση μικρών χώρων στο σπίτι ή στο γραφείο και όπου το design έχει σημασία.

Σε 2 χρώματα, ασημί και μαύρο, μπορούν να ταιριάξουν με οποιονδήποτε χώρο.

Με 2 τύπους, τον τύπο S που λειτουργεί με τον παραδοσιακό εξωτερικό θερμοστάτη χώρου, και τον τύπο Τ που λειτουργεί με τραβηχτό διακόπτη on-off και ο έλεγχος της θερμοκρασίας χώρου γίνεται με ενσωματωμένο διακόπτη 6 θέσεων (0 - 6) ο οποίος ρυθμίζεται με ένα διάφανο κρεμαστό ραβδάκι και επιτρέπει την κατά προσέγγιση ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου. Ο τύπος ’Τ’ εκτός από την μόνιμη εγκατάσταση του στον τοίχο δεν χρειάζεται εξωτερική η εσωτερική ηλεκτρική καλωδίωση, κάνοντας έτσι εύκολη τη μεταφορά της συσκευής στο μέλλον.

Με διαστάσεις μόνο 400mm x 120mm, και ονομαστική ισχύ από 1,2kw ως 1,6kw μπορεί να θερμάνει ενιαίους χώρους μέχρι 32 m2, όπως κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, αναλόγως της θερμικής μόνωσης και της διαρρύθμισης, με την απαράμιλλη οικονομία σε κατανάλωση ενέργειας που προσφέρει η κεραμική υπέρυθρη τεχνολογία θέρμανσης.

Ο σχεδιασμός του, και η χρήση των εκπομπών HTS που αναπτύσσουν επιφανειακή θερμοκρασία 900ο C ή των LSR που αναπτύσσουν επιφανειακή θερμοκρασία 750ο επιτρέπει την ταχύτατη θέρμανση του χώρου ευθύνης του. Η αίσθηση άνετης θέρμανσης χώρου επιτυγχάνεται σε 7 - 10 λεπτά με τον HTS και σε 10 - 15 λεπτά με τον LSR, ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία.

Το θερμαντικό Estia έχει ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας 2 επιπέδων: Έχει εσωτερικά έναν σταθερής ρύθμισης θερμοστάτη λειτουργίας στους 180° C και έναν δεύτερο θερμοστάτη ασφαλείας των 200° C χωρίς επαναφορά. Με αυτόν τον τρόπο, αν ο θερμοστάτης χώρου προσπαθεί να ρυθμίσει την θερμοκρασία του χώρου παραπάνω από της δυνατότητες της συσκευής, τότε ο πρώτος θερμοστάτης θα διακόπτει την λειτουργία της συσκευής και θα την επαναφέρει μόλις η θερμοκρασία στο εσωτερικό της πέσει κάτω από 180ο C. Αν καταστραφεί ο πρώτος θερμοστάτης, μόλις η θερμοκρασία της συσκευής υπερβεί τους 200° C, ο δεύτερος θα διακόψει την λειτουργία της συσκευής και η επαναφορά της μπορεί να γίνει μόνο από εξειδικευμένο συνεργείο.

Η συσκευή συνοδεύεται από πιστοποιητικό CE σύμφωνα με ΕΝ555014-1:2006 & EN62233:2008

Ενδεικτική κατανάλωση 8 - 12kwh ανά 24ωρο ανάλογα με την μόνωση του χώρου και την εξωτερική θερμοκρασία.

Ρωτήστε μας για ακριβή διαστασιολόγηση

Δώρο αναλογικός επίτοιχος θερμοστάτης χώρου για τον τύπο S.

Πρόσθετες πληροφορίες

Πρόσθετες πληροφορίες

SKU Estia
Τύπος Θερμαντικού Κεραμικό Υπέρυθρο
Εγγύηση 3 χρόνια

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δικιά σας αξιολόγηση

Κεραμικό υπέρυθρο θερμαντικό Estia

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα