210 4910550

Προσφορά

Ασύρματος Προγραμματιζόμενος Ψηφιακός θερμοστάτης χώρου Q7RF

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ασύρματος Προγραμματιζόμενος Ψηφιακός θερμοστάτης χώρου Q7RF για φορητότητα, προγραμματισμό και ακριβή μέτρηση και ορισμό θερμοκρασίας εσωτερικών χώρων
SKU: Q7RF

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1 - 3 εργάσιμες ημέρες.

Κανονική Τιμή: 86,70 €

Τώρα μόνο 65,52 €

Κανονική Τιμή: 86,70 €

Τώρα μόνο 65,52 €

computherm

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

 

Ο Q7RF αποτελείται από 2 μέρη: 1 διακόπτη που είναι μόνομα συνδεδεμένος στο θερμαντικό σώμα και 1 θερμοστάτη ο οποίος μπορεί να μετακινηθεί ελεύθερα στον χώρο και επικοινωνεί με τον διακόπτη με ραδιοσυχνότητες. Ένας μοναδικός κωδικός ασφαλείας εξασφαλίζει την απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ του θερμοστάτη και του διακόπτη. Με αυτόν τον τρόπο, η μέτρηση της θερμοκρασίας γίνεται ακριβώς στο σημείο του χώρου που χρειάζεται.

 

Με τον Q7RF, μπορούν να δημιουργηθούν ξεχωριστά προγράμματα θερμοκρασίας για κάθε ημέρα της εβδομάδας. Για κάθε ημέρα, εκτός από 1 σταθερό χρόνο μεταγωγής (άναμα/σβήσιμο), μπορούν να τεθούν και 6 ρυθμιζόμενοι χρόνοι μεταγωγής και μπορεί να ρυθμιστεί μια διαφορετική θερμοκρασία σε όλους τους 7 χρόνους μεταγωγής.

  • 4 διαφορετικές επιλογές για να τροποποιηθεί προσωρινά η θερμοκρασία που καθορίζεται στο πρόγραμμα: μέχρι την επόμενη εναλλαγή στο πρόγραμμα, για χρονικό διάστημα από 1 έως 9 ώρες, για μια περίοδο 1 έως 99 ημέρες και μέχρι την επόμενη χειροκίνητη παρέμβαση.
  • Δυνατότητα επιλογής της ευαισθησίας εναλλαγής
  • Βαθμονόμηση του θερμομέτρου
  • Ενεργοποίηση της λειτουργίας προστασίας της αντλίας
  • Εναλλαγή μεταξύ της λειτουργίας θέρμανσης και ψύξης
  • Κλείδωμα των πλήκτρων ελέγχου.

Συνιστάται η χρήση του σε χώρους όπου υπάρχει ανάγκη φορητότητας, προγραμματισμού, και όπου είναι σημαντική η ακριβής μέτρηση της θερμοκρασίας, η ακριβής ρύθμιση θερμοκρασίας και η ευαισθησία μεταγωγής.

Αν είναι αναγκαίο η συσκευή μπορεί να επεκταθεί με έναν Q1RX θερμοστάτη πρίζας.

Εγγύηση 1 χρόνος

Πρόσθετες πληροφορίες

Πρόσθετες πληροφορίες

SKU Q7RF
Κατασκευαστής computherm

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δικιά σας αξιολόγηση

Ασύρματος Προγραμματιζόμενος Ψηφιακός θερμοστάτης χώρου Q7RF