210 4910550

Κέντρο ελέγχου συσκευών RM Pro

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόνΑποκτήστε το πλήρη έλεγχο των συσκευών σας μέσα από το κινητό σας! Το RM Pro χρησιμοποιεί τη τελευταία τεχνολογία υπέρυθρων και ασύρματων δικτύων επικοινωνίας ελέγχου των συσκευών σας μέσα από το κινητό σας. Ξεχάστε πλέον όλα τα τηλεχειριστήρια που έχετε στο σπίτι σας.
SKU: BLRM01

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1 - 3 εργάσιμες ημέρες.

60,00 €
60,00 €
Efergy

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

 Ξεχάστε πλέον όλα τα τηλεχειριστήρια που έχετε στο σπίτι σας. Το RM Pro χρησιμοποιεί τη τελευταία τεχνολογία υπέρυθρων και ασύρματων δικτύων επικοινωνίας ελέγχου των συσκευών σας μέσα από το κινητό σας. Η εφαρμογή για έξυπνα κινητά είναι εμπλουτισμένη με πληροφορίες λειτουργίας πάνω από 80.000 συσκευών, ώστε να σας προσφέρει το πλήρη και απόλυτο έλεγχο κάθε σας συσκευής μέσα από μία μόνο εφαρμογή.  Αποκτήστε σήμερα τον έλεγχο λειτουργίας των συσκευών σας, όπως του κλιματιστικού, φωτισμού, TV, αποκωδικοποιητή και άλλων συσκευών ασύρματης ή υπέρυθρης (IR) λειτουργίας.

 

 

Λεπτομέρειες ΛεπτομέρειεςΤο έξυπνο κέντρο ελέγχου σαςRM PRO Broadlink360 μοίρες λήψη επικοινωνίαςΠλεονεκτήματα και χρήσηΥψηλή απόδοση

Εγκατάσταση και ρύθμιση
 
 
 
 

 

Περιεχόμενα συσκευασίας     1 xΣυσκευή RM Pro     1 x Τροφοδοτικό ρεύματος     1 Καλώδιο USB 

Πρόσθετες πληροφορίες

Πρόσθετες πληροφορίες

SKU BLRM01
Κατασκευαστής Efergy

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δικιά σας αξιολόγηση

Κέντρο ελέγχου συσκευών RM Pro