Ποιοι είμαστε

Το NRGSpot είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας

Εξοικονομήστε κανοντας τις αγορές σας στο NRGSpot.

Η Αποστολή μας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2012 στον τομέα της ενέργειας στοχεύοντας πάντοτε στην εξοικονόμηση. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο εύρος της ενέργειας: Φωτισμός, θέρμανση, αυτόνομα συστήματα, συστήματα εξοικονόμησης πόρων κλπ. Πάντα στο τρίπτυχο Παραγωγή - Διαχείριση - Εξοικονόμηση ενέργειας.

Παράλληλα, σεβόμαστε τον πελάτη μας και τον βλέπουμε σαν συνεργάτη. 

Για τον λόγο αυτό ενημερωνόμαστε συνεχώς και υιοθετούμε τις πιο επαναστατικές τεχνολογικές λύσεις στον τομέα της ενέργεια.

Τα προϊόντα μας

Όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο κατάστημά μας είναι επιλεγμένα με γνωμονα την ποιότητα κατασκευής και την εξοικονόμηση που προσφέρουν. Τα προϊόντα που προσφέρουμε τα ελέγχουμε ποιοτικά πριν τα επιλέξουμε. 

Προτιμούμε να επιλέξουμε ένα προϊόν Ελληνικής κατασκευής και αν δεν προσφέρεται κάτι τέτοιο, επιλέγουμε ποιοτικά εισαγόμενα προϊόντα.

Στο κατάστημά μας δεν θα βρείτε τα φθηνά ενεργοβόρα προϊόντα που υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία στην Ελληνική αγορά και με την χρήση τους αποδεικνύονται ακριβότερα από το ακριβότερο προϊόν στην κατηγορία τους. Θα βρείτε προϊόντα που λειτουργούν ποιοτικά με την μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. 

Φωτισμός

Για τον φωτισμό η καλύτερη επιλογή σήμερα είναι το LED. Μια λάμπα LED των 3W εκπέμπει φως όσο μία λάμπα αερίου των 25W ή μία λάμπα οικονομίας των 9W. Από την άλλη μεριά, τα προϊόντα LED που προσφέρουμε έχουν 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή και είναι σχεδιασμένα για τουλάχιστον 30000 ώρες λειτουργίας ενώ οι λάμπες αερίου και οικονομίας δεν προσφέρουν καμία εγγύηση και η ζωή τους δεν ξεπερνά τις 3000 - 5000 ώρες λειτουργίας. Οι λάμπες LED δεν ανεβάζουν θερμοκρασία. Μπορείτε να πιάσετε άφοβα μία λάμπα LED ακόμα και μετά από λειτουργία πολλών ωρών, πράγμα αδιανόητο με τις παραδοσιακές λάμπες. 

Μία παραδοσιακή λάμπα με αυτόν τον τρόπο, μετά από 3 χρόνια χρήσης έχει κόστος λειτουργίας (αγορά + κατανάλωση) στην καλύτερη περίπτωση διπλάσιο από το κόστος λειτουργίας μίας αντίστοιχης λάμπας LED.

Τέλος οι παραδοσιακές λάμπες, ιδιαίτερα οι λάμπες οικονομίας, έγγυμονούν μεγάλους κινδύνους για την υγεία. Το φως που εκπέμπουν έχει πράσινηή μπλε απόχρωση και αναβοσβήνει πολλές φορές το δευτερόλεπτο, πράγμα πολύ κουραστικό και ανθυγιεινό για τα μάτια. Περιέχουν εσωτερικά χημικές επιστρώσεις οι οποίες είναι πολύ τοξικές και μπορούν να προκαλέσουν μόνιμες βλάβες σε περίπτωση που έρθουν σε επαφή με το δέρμα. Τα LED δε έχουν καμία τοξικότητα και το φως που εκπέμπουν είναι συνεχές στην επιλεγμένη απόχρωση. Το πιο ξεκούραστο φως είναι το daylight, στην απόχρωση δηλαδή του ηλιακού φωτός που το μάτι μας είναι οικείο και τα LED την προσφέρουν. 

Έχουμε επιλέξει πιστοποιημένους κατασκευαστές LED ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων, ισχυος και αποχρώσεων φωτισμού και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στις σελίδες μας θα βρείτε:

Λάμπες όλων των σχημάτων και βάσεων που ταιριάζουν με την υπάρχουσα εγκατάστασή σας

Λάμπες για το σπίτι, το γραφείο, εξωτερικούς χώρους κλπ.

Ποιοτικό φως σε όλες τις αποχρώσεις (3 αποχρώσεις λευκού και κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλέ).

Θέρμανση

Στις ημέρες μας πολύ μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με το κόστος της θέρμανσης αφού η συντριπτική πλειοψηφία των κτιρίων έχουν εγκατεστημένο σύστημα θέρμανσης βασισμένο στο πετρέλαιο.

Εμείς έχουμε επιλέξει την ηλεκτρική θέρμανση σαν εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης, αφού:

με 10kwh - 30kwh ηλεκτρικής ισχύος μπορεί να θερμανθεί ένα μέσο δωμάτιο για ένα 24ωρο, ανάλογα με το θερμαντικό σώμα που επιλέγεται. Για τον ίδιο σκοπό θα καταναλωθούν 30 - 50 λίτρα πετρέλαιο. Το ηλεκτρικό ρεύμα θα κοστίσει 2€ - 6€ ενώ το πετρέλαιο θα κοστίσει 30€ - 50€!!! Το ηλεκτρικό ρεύμα σαν μέσο θέρμανσης είναι μακράν το φθηνότερο συγκρινόμενο με οποιοδήποτε καύσιμο (ακόμα και με ξύλα που καίμε σε ενεργειακό τζάκι ή ενεργειακή ξυλόσομπα)

το πετρέλαιο θέρμανσης (και οποιοδήποτε καύσιμο) πρώτα το πληρώνει κανείς και μετά το καταναλώνει για να θερμανθεί. Το ρεύμα πρώτα το καταναλώνει και μετά το πληρώνει. Μπορεί μάλιστα να γίνει και διακανονισμός του εκκαθαριστικού λογαριασμού στο τέλος του χειμώνα και να πληρωθεί με δόσεις το καλοκαίρι που δεν χρησιμοποιείται για θέρμανση.

Από την ηλεκτρική θέρμανση φυσικά ξεχωρίζει για την ποιότητα και οικονομία η υπέρυθρη θέρμανση. Τα σώματα υπέρυθρης θέρμανσης είναι κάπως ακριβότερα στην αγορά τους από αυτά της κλασσικής θέρμανσης (θέρμανση με ηπια κυκλοφορία ρευμάτων θερμού αέρα όπως λειτουργεί το καλοριφερ) αλλά αποζημιώνουν με το παραπάνω με την ποιότητα της θέρμανσης που προσφέρουν (ταχύτατη αίσθηση θέρμανσης - τέρμα τα παγωμένα πόδια - χωρις θορύβους ή μυρωδιές) αλλά κυριώτερα με την οικονομία που κάνουν. Ένα υπέρυθρο θερμαντικό σώμα θα καταναλώσει 10 - 15 kw (γύρω στο 1,50€ - 2,00€) το 24ωρο για να θερμάνει τον χώρο ευθύνης του, ενώ ένας κοινός θερμοπομπός που προσπαθεί να ζεστάνει τον αέρα όπως το καλοριφερ, θα καταναλώσει 25kw - 30kw (γύρω στα 4,00€ - 5,00€).  

Για την θέρμανση έχουμε επιλέξει κατασκευαστές όπως η Siemens, η Atlantic Γαλλίας, η Nobo Νορβηγίας, αλλά και πιστοποιημένα προϊόντα Ελληνικής κατασκευής. Σε όλα τα προσφερόμενα είδη έχει γίνει μέτρηση κατανάλωσης από το τεχνικό μας τμήμα και έλεγχος ποιότητας.

Στις σελίδες μας θα βρείτε υπέρυθρους και κοινούς θερμοπομπούς αλλά και τα Ελληνικής κατασκευής υπέρυθρα κεραμικά θερμαντικά σώματα υψηλής απόδοσης και μέγιστης οικονομίας.

 

Σε όλους εσάς, από όλους εμάς στο NRGSpot - Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλές αγορές!

Δημήτρης Κοντοδήμος

Γενικός Διευθυντής