Menu
Your Cart

ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ABB TERRA 6AGC081279

ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ABB TERRA 6AGC081279
ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ABB TERRA 6AGC081279

Τριφασικός σταθμός φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα και Plug-in υβριδικά ABB TAC W22 T 0. Ο σταθερός σταθμός είναι κατάλληλος για εγκατάσταση σε δημόσιο χώρο, καθώς διαθέτει σύνδεση LAN και Wi-Fi και υποστηρίζει το πρωτόκολλο OCPP 1.6 για επικοινωνία με έναν πίνακα χειριστή.

871.22€
Ex Tax: 702.60€
 • Stock: In Stock
 • Model: TAC-W22-T-0
 • SKU: TAC-W22-T-0

Ως ηγέτης στις λύσεις βιώσιμων μεταφορών σε παγκόσμια κλίμακα, η ABB έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την επανάσταση των ηλεκτρικών οχημάτων με την εισαγωγή των νέων φορτιστών ABB Terra.

Ο σταθμός σχεδιάστηκε όχι μόνο ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση για ποιοτική, προσιτή και έξυπνη φόρτιση σε οικιακές και δημόσιες εγκαταστάσεις, αλλά και για να υποστηρίξει την αυξανόμενη γενιά καταναλωτών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που θέλουν να χρησιμοποιούν και να διαχειρίζονται τη δική τους κατανάλωση ενέργειας.

Ο νέος σταθμός Terra AC 6AGC081279 μπορεί να φορτίσει με ισχύ έως 22 kW, εξασφαλίζοντας συγκρισιμότητα με τα ηλεκτρικά δίκτυα των νοικοκυριών και οποιωνδήποτε άλλων κτιρίων. Παρέχει ασφαλή, έξυπνη και βιώσιμη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, υποστηρίζοντας το όραμα «μηδενικές εκπομπές ρύπων και έξυπνες πόλεις» της ABB.

Ο σταθμός Terra επιτρέπει την έξυπνη σύνδεση που μπορεί να διαμορφωθεί και να ενημερωθεί μέσω μιας εφαρμογής για κινητά και μέσω ενός διακομιστή Cloud. Αυτό παρέχει ευελιξία και ελαχιστοποιεί την ανάγκη για φυσική επιτόπια παρέμβαση.


 

Πλεονεκτήματα κατά την εγκατάσταση σε δημόσιες ρυθμίσεις

Οι έξυπνες λειτουργίες του ABB Terra 6AGC081279 είναι δυνατές χάρη στις μονάδες επικοινωνίας με τις οποίες είναι εξοπλισμένος ο σταθμός. Η διαθεσιμότητα συνδεσιμότητας Wi-Fi, LAN και Bluetooth είναι βασικό πλεονέκτημα της συσκευής, η οποία σε συνδυασμό με την εφαρμογή για κινητά ChargerSync, καθιστά τη φόρτιση εύκολα ανιχνεύσιμη και προσβάσιμη για διαχείριση από το κινητό σας τηλέφωνο.

Σταθμός φόρτισης για ξενοδοχεία

Η εγκατάσταση ενός σταθμού φόρτισης σε ένα χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε νέους πελάτες. Οι σταθμοί ABB Terra είναι μια κοινή λύση για αυτόν τον τύπο δημόσιας τοποθεσίας, καθώς η δυνατότητα σύνδεσης με λογισμικό χειριστή, χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο OCPP 1.6, επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο του σταθμού, συλλέγοντας έτσι πληρωμές από πελάτες, ρυθμίζοντας την πρόσβαση στη συσκευή και αναλύοντας όλες οι χρεώσεις για μια δεδομένη περίοδο.

Η δυνατότητα εξουσιοδότησης και εκκίνησης των φορτίων με χρήση κάρτας RFID είναι επίσης ένα πλεονέκτημα, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά κατά την εγκατάσταση σε ξενοδοχεία ή συγκροτήματα διακοπών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να δοθούν κάρτες πρόσβασης στους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη ρεσεψιόν και εάν οι χρεώσεις πληρωθούν στο τέλος της διαμονής, η κατανάλωση αφαιρείται από τον συγκεκριμένο χρήστη και χρεώνεται στον τελικό λογαριασμό του επισκέπτης.


 

Σταθμός φόρτισης επαγγελματικών κτιρίων και εμπορικών κέντρων

Οι έξυπνες λειτουργίες του ABB Terra 6AGC081279 εφαρμόζονται καλύτερα κατά την εγκατάσταση της συσκευής σε δημόσιους χώρους. Εκτός από τη γρήγορη τριφασική φόρτιση με ισχύ έως 22 kW, η παρουσία ενός τέτοιου σταθμού σε επαγγελματικό κτίριο, εμπορικό κέντρο ή σε δημόσιο χώρο στάθμευσης βοηθά την εικόνα της εταιρείας και τη συνολική ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης.

Το αναφερόμενο πρωτόκολλο επικοινωνίας OCPP 1.6 διασφαλίζει τη σύνδεση μεταξύ του σταθμού φόρτισης και του λογισμικού χειριστή για τον έλεγχο των σταθμών φόρτισης. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που διαθέτει χώρο στάθμευσης ή χώρο για εγκατάσταση σταθμού φόρτισης, μπορείτε να παρακολουθείτε, να ελέγχετε και να εισπράττετε τέλη για κάθε χρέωση από τις συσκευές σας.

Στην πράξη, είναι μια πλατφόρμα με έναν ειδικά δημιουργημένο λογαριασμό διαχειριστή για εσάς, ο οποίος περιέχει όλους τους σταθμούς σας (ανεξάρτητα από το πόσες τοποθεσίες βρίσκονται). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτόν τον τύπο συστημάτων διαχείρισης σταθμών φόρτισης και αποδοχής πληρωμών εδώ .

Παρακολουθήστε τις φορτίσεις και ελέγξτε τον σταθμό από το smartphone σας 

Οι σταθμοί φόρτισης της σειράς Terra της ABB που συνδέονται με το Διαδίκτυο επιτρέπουν επίσης τον απομακρυσμένο έλεγχο και την παρακολούθηση μέσω της εφαρμογής ChargerSync για κινητά.

Εκτός από το τηλεχειριστήριο, η εφαρμογή συλλέγει πληροφορίες για κάθε φόρτιση, παρακολουθεί την τρέχουσα κατανάλωση, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα χρονοδιάγραμμα φόρτισης (για να χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική ενέργεια με χαμηλότερο ρυθμό) και μια επιλογή προσαρμογής της ισχύος με την οποία φορτίζετε ανά πάσα στιγμή στιγμή.


Πάνω από όλα – Υψηλή ποιότητα και καινοτομία

 • Ένα ευρύ φάσμα επιλογών συνδεσιμότητας, όπως Wi-Fi, Bluetooth και Ethernet (LAN).
 • Κομψή σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο, επιτρέποντας την εύκολη εγκατάσταση σε τοίχο ή βάση.
 • Τύπος επαφής 2;
 • IP54 προστασία του περιβάλλοντος; Αντοχή IK08 έναντι εξωτερικών μηχανικών κραδασμών.
 • Απλοποιημένη εξουσιοδότηση μέσω RFID ή μέσω εφαρμογής για φορητές συσκευές, που καθιστά τον σταθμό κατάλληλο για εγκατάσταση σε δημόσιους χώρους.
 • Εύκολη ενσωμάτωση με πρόσθετο λογισμικό έξυπνου σπιτιού.
 • Προστασία και ασφάλεια ανώτατου επιπέδου.
 • Ενσωματωμένος μετρητής ηλεκτρικής ενέργειας.
 • Παρακολούθηση καλωδίων γείωσης;

Οι έξυπνοι φορτιστές έχουν πολλά βασικά πλεονεκτήματα, αλλά πάνω απ 'όλα, μεταξύ των βασικών παραμέτρων που είναι σημαντικές για αυτόν τον τύπο συσκευής είναι η ταχύτητα με την οποία μπορούν να φορτιστούν και, κατά συνέπεια, ο χρόνος που απαιτείται για τη φόρτιση του οχήματος. Ο τριφασικός σταθμός ABB μπορεί να προσφέρει γρήγορη φόρτιση AC με ισχύ έως και 22 kW. Ο χρόνος φόρτισης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου επηρεάζεται επίσης από τα χαρακτηριστικά του φορτιστή βορίου (μετασχηματιστή) με τον οποίο είναι εξοπλισμένο το αυτοκίνητο. 

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τους χρόνους φόρτισης ορισμένων από τα κύρια ηλεκτρικά αυτοκίνητα της αγοράς. Ο χρόνος φόρτισης του Renault Zoe, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο φορτιστή που μπορεί να δεχθεί ισχύ 22 kW, είναι εντυπωσιακός, κάτι που αντανακλάται και στον μικρότερο χρόνο που απαιτείται για μια πλήρη φόρτιση.

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο3,7 kW7,4 kW11 kW22 kW
HYUNDAI IONIQ 5 (72,6 kWh)
Κατασκευαστής:
ABB
Μοντέλο:Terra 6AGC081279
Αριθμός καταλόγουTAC-W22-T-0
Μέγιστη ισχύς:22 kW (3 x 32A), ρυθμιζόμενο
Μετρημένη ηλεκτρική τάση:230 V AC (με μονοφασική σύνδεση); 400 V AC (σε τριφασική σύνδεση)
Σύνδεση με ηλεκτρικό όχημα:Τύπος επαφής 2 IEC 62196-2
Αριθμός φάσεων:τριφασικός, 3 x 32 A (22 kW) / Ο σταθμός φόρτισης μπορεί να συνδεθεί τόσο σε τριφασικό όσο και σε μονοφασικό. Με τριφασική σύνδεση, επιτρέπει φόρτιση έως 22 kW (32 A ανά φάση) και με μονοφασική έως 7,4 kW (32 A στην πρώτη φάση L1).
Μέγιστο ρεύμα:32 αμπέρ
Απεικόνιση:Φώτα LED για να υποδείξουν την κατάσταση φόρτισης
Μέθοδος εξουσιοδότησης:Κάρτα RFID, δωρεάν (Plug & Charge). Εφαρμογή για smartphone
Ενότητες επικοινωνίας:LAN, Wi-Fi, Bluetooth
Πρωτόκολλα επικοινωνίας:OCPP 1.6
Ηλεκτρική προστασία:Ενσωματωμένη προστασία υπολειπόμενου ρεύματος Τύπος DC (ευαισθησία στο συνεχές ρεύμα) με κατώφλι διακοπής < 6 mA
Τύπος εγκατάστασης:Σε εναν τοιχο
Πιστοποιητικά:CE, IEC 61851-1:2017, EN 61439-1:2011, IEC 61439-7:2014, EN 61000-6-2:2005, 61000-6-3:2007, EN 50529: EN 201 ΙΚ08
Θερμοκρασία εργασίας:- 30 °C + 45 °C
Βαθμός προστασίας:IP54 προστασία του περιβάλλοντος; Αντοχή IK08 σε εξωτερικά μηχανικά χτυπήματα
Διαστάσεις:195x320x110 χλστ
Χρώμα:γκρί
Προέλευση:Κίνα
Εγγύηση:24 μηνών
Βάρος:2.000 κιλά. 

Write a review

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Read Privacy Policy.