Menu
Your Cart

WEBASTO ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

WEBASTO ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ
WEBASTO ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας. Το Webasto Next 22 kW είναι ένας σταθερός σταθμός AC που κατασκευάζεται στη Γερμανία. Εκτός από εξαιρετικές τεχνικές παραμέτρους και πρόσθετα, η συσκευή εντυπωσιάζει και με την πενταετή εγγύησή της.

1,293.89€
Ex Tax: 1,043.46€
 • Stock: In Stock
 • Model: WBNT22
 • SKU: WBNT22

Έξυπνες λειτουργίες του Webasto Next - γιατί ο σταθμός είναι κατάλληλος για δημόσια χρήση;

 

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες του σταθμού φόρτισης Webasto Pure Black Edition, το μοντέλο Next προσφέρει απίστευτα Smart πρόσθετα που καθιστούν τον σταθμό τέλεια λύση για τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων που θέλουν να εγκαταστήσουν έναν δημόσιο σταθμό φόρτισης.

 

Το Webasto Next επιτρέπει την απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση μέσω μιας διαδικτυακής πύλης ή της εφαρμογής Webasto για κινητά. Χάρη στην έξυπνη διεπαφή, ο σταθμός μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε συστήματα διαχείρισης ενέργειας και φορτίου. Επιπλέον, η πρόσβαση στο Διαδίκτυο καθιστά δυνατή τη συνεχή ενημέρωση του σταθμού και τη λήψη ενημερώσεων σε πραγματικό χρόνο.


 

φόρτιση με webasto επόμενο σταθμό φόρτισης
 

Σύνδεση λογισμικού χειριστή

 

Σε αντίθεση με το μοντέλο Pure, το Webasto Next μπορεί να συνδεθεί σε μια πλατφόρμα χειριστή back-end χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο OCPP 1.6, το οποίο επιτρέπει τον έλεγχο και την παρακολούθηση κάθε διαδικασίας. Στην πράξη, εσείς, ως ιδιοκτήτης του σταθμού φόρτισης, αποκτάτε μια πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε φόρτιση, το εισόδημα που λαμβάνετε, την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώθηκε και μια αναφορά της περιόδου που έχει παρέλθει. Με αυτόν τον τρόπο, διαχειρίζεστε και αναπτύσσετε την επιχείρηση υποδομής φόρτισης από την άνεση του smartphone/του υπολογιστή σας.

 

Cloud υπηρεσία

 

Χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο, ο σταθμός είναι πάντα συνδεδεμένος και στέλνει χρήσιμες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. 

 

Ξεκινήστε τη φόρτωση με κωδικό QR

 

Εσείς επιλέγετε ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τον δημόσιο σταθμό σας. Το Webasto Next διαθέτει έναν κωδικό QR που μετά τη σάρωση παρέχει πληροφορίες για το δικαίωμα πρόσβασης του συγκεκριμένου χρήστη. Μετά την επιτυχή εξουσιοδότηση, η εκκίνηση μπορεί να ξεκινήσει.

 

Ενσωματωμένος μετρητής ρεύματος

 

Το Webasto Next διαθέτει ενσωματωμένο μετρητή ισχύος που ανακτά και αποθηκεύει λεπτομέρειες σχετικά με κάθε φόρτιση και τη συνολική κατανάλωση της συσκευής. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να γνωρίζετε το ακριβές κόστος που σχετίζεται με την ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται μέσω του σταθμού.

 

σύστημα ems για σταθμούς φόρτισης webasto
 

Διαχείριση Φορτίου

 

Η Διαχείριση Φορτίου είναι ένα σημαντικό πρόσθετο που, μέσω ενός αισθητήρα εγκατεστημένο στον κύριο μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας ενός δεδομένου αντικειμένου, παρακολουθεί την τρέχουσα κατανάλωση και τη διαθέσιμη ισχύ για ολόκληρο το αντικείμενο/τοποθεσία. Και πάλι, μέσω σύνδεσης στο διαδίκτυο, αυτός ο αισθητήρας επικοινωνεί με το σταθμό φόρτισης και παρέχει την ήδη αναφερθείσα στιγμιαία κατανάλωση. Με τη σειρά του, ο σταθμός κατανέμει την ισχύ φόρτισης με βάση τη διαθέσιμη ενέργεια προκειμένου να αποφευχθεί η υπερφόρτωση. Αυτό το πρόσθετο ισχύει ιδιαίτερα για ιστότοπους που έχουν πολλούς φορτιστές και εάν είναι Webasto Next, η επικοινωνία μεταξύ τους θα κάνει όλους τους σταθμούς που χρησιμοποιούνται να έχουν επαρκή ισχύ φόρτισης χωρίς υπερφόρτωση.

 

Διαχείριση ενέργειας

 

Ο σταθμός Webasto Smart μπορεί να ενσωματωθεί στο λεγόμενο Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας (EMS). Με αυτόν τον τρόπο, ο σταθμός είναι προγραμματισμένος να χρησιμοποιεί μόνο την ενέργεια που παράγεται από ηλιακούς συλλέκτες, για παράδειγμα, που αποτελούν μέρος των πηγών ενέργειας σε μια τοποθεσία που έχει διάφορους φορείς ενέργειας.


 

Webasto ChargeConnect

 

εφαρμογή για κινητά για σταθμό φόρτισης webasto next 22 kw
 

Το Webasto ChargeConnect φιλοξενεί όλες τις έξυπνες δυνατότητες που προσφέρει το Webasto Next. Στην πράξη, είναι μια διαδικτυακή πύλη, προσβάσιμη τόσο μέσω υπολογιστή όσο και μέσω εφαρμογής για κινητά, η οποία περιέχει όλες τις πληροφορίες που συλλέγει ο σταθμός από κάθε χρέωση. 

Εφαρμογή ChargeConnect

 

Η εφαρμογή για κινητά είναι ένας βολικός τρόπος παρακολούθησης και ελέγχου του φορτιστή από την άνεση του smartphone σας. Μέσω αυτού έχετε πρόσβαση σε όλες τις προηγούμενες και τρέχουσες λήψεις, την επιλογή να ξεκινήσετε και να σταματήσετε τις λήψεις και να εξουσιοδοτήσετε νέους χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιούν τη συσκευή.

 

Πύλη ChargeConnect

 

Η πύλη Webasto είναι ένας εξαιρετικός βοηθός για τη διαχείριση πολλών σταθμών ταυτόχρονα. Όπως και η εφαρμογή, η πύλη σάς δίνει τον πλήρη έλεγχο των σταθμών σας 24/7.

 


Κύρια πλεονεκτήματα του Webasto Next

 • Δυνατότητα ρύθμισης της ισχύος φόρτισης από 3,7 kW έως 22 kW.
 • Έως και δέκα φορές ταχύτερη φόρτιση σε σύγκριση με τη φόρτιση από οικιακή πρίζα Shuko.
 • Εύκολη διεπαφή εργασίας.
 • Οθόνη LED, δείχνει την κατάσταση φόρτισης.
 • Ενσωματωμένη βάση για το βύσμα τύπου 2.
 • Βολική στερέωση του καλωδίου γύρω από το σταθμό.
 • Καλώδιο υψηλής ποιότητας με βύσμα τύπου 2 μήκους 4,5 μέτρων και δυνατότητα επιλογής για 7 μέτρα.
 • Πρωτόκολλο σύνδεσης λογισμικού φορέα OCPP 1.6&n
Κατασκευαστής:Webasto 
Μοντέλο:Επόμενα 22 kW
Μέγιστη ισχύς:22 kW (3x32A), ρυθμιζόμενο
Μετρημένη ηλεκτρική τάση:230 V AC (με μονοφασική σύνδεση); 400 V AC (σε τριφασική σύνδεση)
Σύνδεση με ηλεκτρικό όχημα:Καλώδιο με βύσμα τύπου 2 IEC 62196-2
Αριθμός φάσεων:τριφασικός, 3 x 32 A (22 kW) / Ο σταθμός φόρτισης μπορεί να συνδεθεί τόσο σε τριφασικό όσο και σε μονοφασικό. Με τριφασική σύνδεση, επιτρέπει φόρτιση έως 22 kW (32 A ανά φάση) και με μονοφασική έως 7,4 kW (32 A στην πρώτη φάση L1).
Μέγιστο ρεύμα:32 αμπέρ
Μήκος καλωδίου:4,5 μέτρα
Πρωτόκολλο επικοινωνίας:OCPP 1.6 JSON
Ενότητες επικοινωνίαςEthernet, Wi-Fi
Απεικόνιση:Ένδειξη LED 16 RGB
Μέθοδος εξουσιοδότησης:εφαρμογή για κινητά μέσω τηλεφώνου. Κωδικός QR; (Βύσμα και φόρτιση)
Ηλεκτρική προστασία:Ενσωματωμένη προστασία από υπολειπόμενο ρεύμα Τύπος DC (ευαισθησία στο συνεχές ρεύμα) με κατώφλι διακοπής < 6 mA. Λειτουργία σάρωσης & φόρτισης
Τύπος εγκατάστασης:Σε τοίχο ή βάση
Πιστοποιητικά:CE, IEC 61851-1:2017, EN 61439-1:2011, IEC 61439-7:2014, EN 61000-6-2:2005, 61000-6-3:2007, EN 50529: EN 201 ΙΚ08
Θερμοκρασία εργασίας:-25°C + 55°C
Βαθμός προστασίας:Προστασία περιβάλλοντος IP54 (κατάλληλο για εξωτερική εγκατάσταση). Αντοχή IK08 σε εξωτερικά μηχανικά χτυπήματα
Διαστάσεις:225 x 447 x 116 χλστ
Χρώμα:μαύρος
Προέλευση:Γερμανία
Εγγύηση:60 μηνών
Βάρος:5.700 κιλά

Write a review

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Read Privacy Policy.