Τρόποι πληρωμής

Το κατάστημά μας προσφέρει τις παρακάτω μεθόδους πληρωμής:

Πιστωτική κάρτα: Δεχόμαστε visa και mastercard. Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την μέθοδο, θα χρειαστεί να δώσετε ένα σωστό αριθμό πιστωτικής κάρτας, το όνομα του κατόχου, την ημερομηνία λήξης της και τον αριθμό επικύρωσης (cvv). Η μέθοδος πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι ασφαλής και κρυπτογραφημένη. Δεν αποθηκεύονται δεδομένα πιστωτικών καρτών στην βάση δεδομένων μας. Τα δεδομέα της πιστωτικής σας κάρτας ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ μόλις πιστοποιηθεί η πληρωμή σας και η παραγγελία σας ξεκινά την επεξεργασία της.

Paypal: Αυτή η μέθοδος απαιτεί να έχετε έναν λογαριασμό paypal. Θα προωθηθείτε στον paypal λογαριασμό σας για να ολοκληρώσετε την πληρωμή. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή θα κατευθυνθείτε πάλι πίσω στον ιστότοπό μας για να συνεχίσετε τις αγορές σας. 

Αντικαταβολή: Αυτή η μέθοδος ισχύει μόνο για την Ελλάδα και μόνο εφόσον παρέχεται από την μέθοδο αποστολής που έχει επιλεγεί. Με αυτή την μέθοδο πληρώνετε κατά την παραλαβή των ειδών. Μόνο μετρητά είναι αποδεκτά με αυτή την μέθοδο, για αυτό πρέπει να φροντίσετε να εχετε στην διάθεσή σας το ακριβές ποσό όταν περιμένετε παράδοση της παραγγελίας σας. Αυτή η μέθοδος έχει μία επί πλέον χρέωση που προστίθεται στο κόστος αποστολής.

Κατάθεση σε τράπεζα: Με αυτή την μέθοδο πληρώνετε καταθέτοντας το αντίτιμο σε τραπεζικό λογαριασμό. Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση, στείλτε ένα email στην διεύθυνση sales@nrgspot.gr, γράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας στο θέμα ("πληρωμή για την παραγγελία με αριθμό <ο αριθμός της παραγγελίας σας>"). Στην συνέχεια κάντε μία σάρωση της απόδειξης κατάθεσης και επισυνάψτε την στο email. Μόλις πιστοποιηθεί η κατάθεση σας από το λογιστήριο μας, θα αρχίσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας. Κάντε την κατάθεση σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς. Όλοι έχουν ως όνομα δικαιούχου το "ENERDATA ENTERPRISE SOLUTIONS".

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ IBAN  BIC
REVOLUT LT70 3250 0360 1563 0784 REVOLT21

 

Σημειώστε ότι όλες οι μέθοδοι πληρωμής εκτός από την κατάθεση σε τράπεζα έχουν επί πλέον χρέωση. Η πληρωμή, ανεξάρτητα με την μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε, πρέπει να πιστοποιηθεί πριν από την έναρξη της επεξεργασίας της παραγγελίας. Παραγγελίες που δεν έχουν πληρωθεί, ή δεν έχει γίνει πιστοποίηση της πληρωμής τους, ακυρώνονται μετά από παρέλευση 10 εργάσιμων ημερών, αφού ενημερωθείτε με ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που καταχωρήσατε στην παραγγελία σας.

Κατά καιρούς γίνονται από το κατάστημά μας προωθητικές ενέργειες, είτε με την μορφή προωθητικών πακέτων, τα οποία είναι 2 ή περισσότερα είδη μαζί με την μορφή πακέτου σε ειδική τιμή, είτε σαν εκπτώσεις περιορισμένης διάρκειας. Όταν κάνετε τις αγορές σας ελέγξτε τις προωθητικές πριν βάλετε την παραγγελία σας, ώστε να επωφεληθείτε από αυτές. Αν για παράδειγμα αγοράζετε ένα προϊόν το οποίο βρέσκεται σε προωθητικό πακέτο αν κάποιος αγοράσει 2, μπορεί να επιθυμείτε να επωφεληθείτε από αυτό. 

Οι τιμές των ειδών περιέχουν ΦΠΑ. 

Οι τιμές των ειδών μπορούν να αλλάξουν ή οι προωθητικές ενέργειες να τερματιστούν χωρίς ειδοποίηση. Οι τιμές των ειδών ή τα προωθητικά πακέτα που περιέχονται σε μία παραγγελία δεν επηρρεάζονται.