Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε τα είδη που αγοράσατε από το κατάστημά μας με πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας χωρίς καμία υποχρέωση να μας ανακοινώσετε τον λόγο της υπαναχώρησής σας, πριν την παρέλευση 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Σε αυτήν την περίπτωση θα χρεωθείτε μόνο με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας σας. 

Αν αγοράσατε κάποιο προωθητικό πακέτο, πρέπει να επιστρέψετε το πλήρες πακέτο (όλα τα είδη που περιέχονται στο πακέτο) στην αρχική του κατάσταση. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει για όλο το πακέτο. 

Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή, όλα τα είδη πρέπει να είναι σφραγισμένα στην συσκευασία τους και στην κατάσταση που ήταν όταν τα παραλάβατε και να συνοδεύονται από το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς.

Για αποφύγετε ταλαιπωρία, παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τα είδη που αγοράσατε κατά την στιγμή της παραλαβής, για οποιοδήποτε λάθος στα είδη, και την συσκευασία η οποία πρέπει να είναι απαραβίαστη και σε καλή κατάσταση.

Τα είδη πρέπει να επιστραφούν στην διεύθυνση που είναι γραμμένη στην συσκευασία στην περιοχή "Αποστολέας".

Όταν επιστρέφετε τα είδη που αγοράσατε και ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής και αποστολής που επιλέξατε για την παραγγελία σας, τα χρήματα θα σας επιστραφούν 1 - 5 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή των επιστρεφόμενων ειδών από εμάς. 

Όλα τα είδη συνοδεύονται από εγγύηση του κατασκευαστή η οποία μπορεί να επεκτείνεται από εμάς. Αν συμβεί κάποια δυσλειτουργία σε κάποιο είδος που αγοράσατε από το κατάστημά μας, τότε, αφού βεβαιωθείτε ότι η δυσλειτουργία καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος, συσκευάστε το προσεκτικά και αποστείλετέ το στην διεύθυνση του καταστήματος μας συνοδευόμενο από το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς. Το είδος θα ελεγχθεί από εμάς, θα αντικατασταθεί ή θα επισκευαστεί χωρίς δικά σας έξοδα και θα σας αποσταλεί στην διεύθυνση σας. Σε αυτήν την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με τα μεταφορικά έξοδα της αποστολής και παραλαβής του προϊόντος.